måndag 18 augusti 2008

Wii, vilken helg!

I lördags vaknade vi klockan 07:10 och var pigga. Vi klev upp och åt frukost. Satt i soffan och var allmänt slöa då Emelie ringde. Hon undrade om vi kunde skjutsa henne och Patrik till Sundsvall för att hämta ett nytt däck. De hade åkt nerifrån Strålsnäs och var på väg till Luleå då de fick parkering och stannade på en mack i Gnarp.

Klockan var halv elva och vi skulle iväg på 60-årsfest klockan två, men självklart åkte vi till Sundsvall. Det var ju trevligt att träffa dem :)
Vi kom hem igen vid 13:35, då stod redan vår skjuts och väntade på oss. På ca 20 minuter hade vi båda hunnit duscha, fixa håret. Jag strök en klänning och grejade med annat smått och gott. Tillsist kom vi iaf fram till Söderhamn där festen var.

Vi åt och drack gott och hade det trevligt!
Till underhållning kom Janne Krantz. Det var jättebra, vi skrattade och sjöng för fullt. han pekade ut mig ur publiken och undrade om jag var äkta blondin. Började skämta om mig inför alla, mycket trevligt :)

Kvällens höjdare var dildon som Näsman hade satt fast på 60-åringens gräsklippare. En självgåernde gräsklippare som åkte runt på trädgården. Mycket skojfriskt!

På hemvägen blev det mycket sång i bilen, även en hel del fingerknäppande. Vi kom i säng runt 23.00. Tidig avslutning!

På söndagen vakande vi tidigt igen. varför kan man undra, det var ju helg!
Vi åt frukost och satt vid tvn. Mattias började spela playstation, men tyckte att det började bli trist. Vi duschade och hämtade upp Pelle och Emma. Sedan åkte vi till Birsta och köpte ett Wii. Bara så där, spontana som vi är :)

Vi köpte även dessert tallrikar och skålar på IKEA och en träbricka som vi har letat efter så länge.

När vi kom hem blev det sportspel, fotbollsspel och slagssmålsspel så det stod härliga till. Självklart förlorade jag hela tiden mot Mattias, men som tur är jobbar han nu så att jag kan öva. haha!

Det verkar inte bli någon Italienresa, lutar nog mer åt en 2-veckors sista-minuten till typ Grekland istället! :)
Den som lever får se :)

Hektisk helg,
Alexandra lindgren

Inga kommentarer: